Nurselin Mutfağı 20 Ekim 2015 salı Etli Ekmek Tarifi ve hazırlanışı ShowTv kanalında. Nurselin Mutfağı yemek tariflerini yayının hemen ardından buradan sizlerle paylaştık. Etli Ekmek tarifini kendisi evinde hazırlamak isteyenlere kolaylık olmasını sağlamak için beyazlimon.blogspot.com takip edebilirsiniz. Nurselin Mutfağı yemek tarifleriyle ShowTV kanalında izleyenlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.
Nursel Erginin spikerliğini yaptığı programda genel olarak yöresel tarifler kanal ekranlarına getiriliyor. Nurselin mutfağı yemek tarifleri programında hazırlanan yemeklerin malzemeleri, nasıl yapıldıkları, hazırlanışı "beyazlimon.blogspot.com" adresinden takip edebilirsiniz.
Etli Ekmek Tarifi:
Etli Ekmek Malzemeleri:
HAMURU İÇİN:
Yarım paket yaş maya
Su
6 su bardağı un
Etli Ekmek Hazırlanışı:
Un yoğurma kabına alınır. Yaş maya ilave edilir. Azar azar su eklenerek kıvama gelene kadar hamur yoğurulur. Hamur mayalanması için 15 dakika bekletilir. İç harcı için kıyma, salça, tuz, karabiber karıştırılır ve mayalanan hamura katılarak yoğurulur. Hamurdan mandalina büyüklüğünde parçalar alınır. Yağlanan tezgâh ya da tabağın üzerinde elle genişletilerek 2 cm kalınlığında açılır. Etli ekmekler yağlanmış fırın tepsisine dizilir ve üzerine sıvıyağ sürülür. Etli ekmekler 180 dereceye ayarlanmış fırında pişirilir. Afiyet olsun...
Nurselin Mutfağı Etli Ekmek tarifi ve diğer tarifleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Nurselin Mutfağı Etli Ekmek Tarifi İzle
0 yorum:
Yorum Gönder