10 Kasım 2015 Ayvalı Taraklık Tarifi Nurselin Mutfağı Ayvalı Taraklık Hazırlanışı
Nurselin Mutfağı Ayvalı Taraklık Tarifi Show TV ekranlarında yayınlandıktan hemen sonra blogumuzda.
Ayvalı Taraklık Tarifi
Ayvalı Taraklık Tarifi Malzemeler:
14 parça kuzu pirzola
4 adet ayva
2 yemek kaşığı tereyağı

1 yemek kaşığı domates salçası
2 yemek kaşığı nar ekşisi
1 çay kaşığı yenibahar
1 yemek kaşığı tuz
Ayvalı Taraklık Tarifi Hazırlanışı:
Soğanlar yemeklik doğranır ve tereyağında hafif pembeleştirilir. Kuzu pirzolalar mangal ateşinde ya da çok az yağ konulmuş yağsız tavada önlü arkalı mühürlenir. Ardından soğanların bulunduğu tencereye atılır. Domates salçası ilave edilir. 2 su bardağı su koyularak pişmeye bırakılır. Nar ekşisi ve tuzu koyulur. Ayvaların kabukları soyulmadan kalın dilimlenip ortaları alınır ve tencereye katılır. Ayvalar ve etler yumuşayana kadar yemek pişirilir. Ocaktan alındıktan sonra yenibahar ilave edilir.
10 Kasım 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 10 Kasım 2015 nurselin mutfağı Ayvalı Taraklık Tarifi nasıl yapılır, 10 Kasım nurselin mutfağı Ayvalı Taraklık Tarifi tarifi, Ayvalı Taraklık Tarifi malzemeleri, Ayvalı Taraklık Tarifi nasıl pişirilir, Ayvalı Taraklık Tarifi nasıl yapılır, nurselin mutfağı Ayvalı Taraklık Tarifi Tarifi , Nurselin mutfağı 10 Kasım salı yemekleri
0 yorum:
Yorum Gönder