-->

6 Aralık 2015 Pazar

Ardanın Mutfağı Mantarlı - Kaşarlı Panini Tarifi - Mantarlı - Kaşarlı Panini Nasıl Yapılır?

Ödev ve Bilgi Sitesi- Hakkında bilgi nedir kisaca
Ardanın mutfağı bugün Mantarlı - Kaşarlı Panini tarifine yer verildi. Mantarlı - Kaşarlı Panini tarifi, Mantarlı - Kaşarlı Panini malzemeleri, Mantarlı - Kaşarlı Panini yapılışı, Mantarlı - Kaşarlı Panini tarifi izle,
Mantarlı - Kaşarlı Panini Tarifi
Mantarlı - Kaşarlı Panini Tarifi Malzemeleri:
4 dilim köy ekmeği
2 yemek kaşığı tereyağı
8-10 dilim kaşar peyniri
Mantarlı harç için;
2 yemek kaşığı tereyağı
15-20 adet kültür mantarı
3 diş sarımsak
Tuz
Karabiber
Mantarlı - Kaşarlı Panini Tarifi Hazırlanışı:
Ekmeklerin iki taraflarını da bolca tereyağlayın. Izgara tavasında önlü arkalı iyice renk alıncaya kadar iz verin. Mantarlı harç için mantarları dilimleyin, sarımsağı küçük doğrayın. Bir tavaya tereyağını ekleyin ve eriyince mantarları ilave edip iyice renk alıncaya kadar pişirin. Mantarlar renk aldıktan sonra sarımsak, tuz ve karabiber ekleyin çevirin ve kenara alın. Folyonun içine ekmek dilimlerinden bir tanesini alın ve üzerine kaşar dilimi, mantarlı harcın yarısı ve yeniden kaşar dilimi koyun. Üzerine ekmek dilimlerinden birisini kapatıp folyoya iyice sarın.Diğer ekmek dilimlerini de bu şekilde hazırlayın, bu şekilde 2 adet panini elde etmiş olacaksınız. 200 derecede önceden ısıtılmış fırında 10 dakika pişirip, ikiye bölerek servis edin.


0 yorum:

Yorum Gönder

Back to Home Back to Top Copyright © 2011 Hayata PanTik At!... ®