-->

1 Aralık 2015 Salı

Nurselin Mutfağı Selanik Gevreği Tarifi - Selanik Gevreği Nasıl Yapılır?

Ödev ve Bilgi Sitesi- Hakkında bilgi nedir kisaca
Nurselin Mutfağı Selanik Gevreği Tarifi - Selanik Gevreği Nasıl Yapılır?
Nurselin mutfağı bugün Selanik Gevreği tarifine yer verildi. Selanik Gevreği tarifi, Selanik Gevreği malzemeleri, Selanik Gevreği yapılışı, Selanik Gevreği tarifi izle,

Selanik Gevreği Tarifi
Selanik Gevreği Tarifi Malzemeleri:
125 gram tereyağı
1 su bardağı toz şeker
1 paket vanilya
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 çay kaşığı karbonat
2 su bardağı un
2 adet yumurta
110 gram bitter çikolata
45 gram file badem
45 gram antep fıstığı
Selanik Gevreği Tarifi Hazırlanışı:
Tereyağı ve toz şeker biraraya getirilip yoğurulur. Ardından yumurtalar, file badem, antep fıstığı, kabartma tozu, vanilya, karbonat ve un (elenerek konulması tavsiye ediliyor) katılıp yoğurulmaya devam edilir. En son bıçakla küçük parçalara bölünmüş çikolata katılıp karıştırılır. Karışım ikiye bölünür. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine iki parça ince uzun şekillendirilip koyulur. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlanmış fırında 20 dakika tutulup çıkartılır. Gevrekler soğuyana kadar beklenir. Soğuduktan sonra ince ince dilimlenir ve bu kez fırın telinin üzerine dizilip tekrar fırına atılır. 15-20 dakika da bu şekilde pişirilir.

1 Aralık 2015 Nurselin mutfağı tarifleri, Nurselin mutfağı izle, Nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün Nurselin mutfağında ne yapıldı, Nurselin mutfağı hangi kanalda, 1 Aralık 2015 Nurselin mutfağı Selanik Gevreği Tarifi nasıl yapılır, 1 Aralık Nurselin mutfağı  Selanik Gevreği Tarifi tarifi, Selanik Gevreği Tarifi  malzemeleri,  Selanik Gevreği Tarifi nasıl pişirilir,  Selanik Gevreği Tarifi  nasıl yapılır, Nurselin mutfağı  Selanik Gevreği Tarifi Tarifi , Nurselin mutfağı 1 Aralık çarşamba yemekleri


0 yorum:

Yorum Gönder

Back to Home Back to Top Copyright © 2011 Hayata PanTik At!... ®