
Yarmacalı Pilav Tarifi
Malzemeler:
3,5 su bardağı pilavlık bulgur
1,5 su bardağı yarmaca
100 gram dana kıyma
3 avuç erişte
2 yemek kaşığı tereyağı
Yarım çay bardağı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı tuz
Su
Hazırlanışı:
Yarmaca yumuşayana kadar haşlanır. Erişte tereyağla kavurulur. İçine kıyma katılarak kavurmaya devam edilir. Kavurulan kıyma ve erişte başka bir kaba alınır. Aynı tencereye bu kez bulgur koyulup kavurulur. İçine tuz ve üzerini geçene kadar su koyulur. Haşlanan yarmaca da katıldıktan sonra pişmeye bırakılır. Piştikten sonra kıyma ve erişte ilave edilip karıştırılır.
Nurselin mutfağı tarifleri, Nurselin mutfağı izle, Nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün Nurselin mutfağında ne yapıldı, Nurselin mutfağı hangi kanalda, 9 Aralık 2015 Nurselin mutfağı Yarmacalı Pilav Tarifi nasıl yapılır, 9 Aralık Nurselin mutfağı Yarmacalı Pilav Tarifi tarifi, Yarmacalı Pilav Tarifi malzemeleri, Yarmacalı Pilav Tarifi nasıl pişirilir, Yarmacalı Pilav Tarifi nasıl yapılır, Nurselin mutfağı Yarmacalı Pilav Tarifi Tarifi , Nurselin mutfağı 9 Aralık çarşamba yemekleri
0 yorum:
Yorum Gönder