
Nursel Erginin sunduğu programda ağırlıklı olarak yöresel tarifler ekranlara getiriliyor. Nurselin mutfağı programında hazırlanan tariflerin malzemeleri, nasıl yapıldıkları, hazırlanışı beyazlimon.blogspot.com adresinden takip edebilirsiniz.
ELMA ÇANAĞINDA KEREVİZ SALATASI Tarifi:
ELMA ÇANAĞINDA KEREVİZ SALATASI Malzemeleri:
2 kilo yeşil elma
1 adet kereviz
5 diş sarımsak
1 adet portakal
Bir tutam dereotu
Yarım kilo süzme yoğurt
10 bütün ceviz
1 tatlı kaşığı tuz
SÜSLEMEK İÇİN:
1 adet nar
Birkaç dal dereotu
ELMA ÇANAĞINDA KEREVİZ SALATASI Hazırlanışı:
Geniş bir kaba yarım kilo süzme yoğurt alınır içine 5 diş sarımsak rendelenir ve karıştırılır. İçine kereviz ve 1 elma rendelenir. 1 portakal kabuğu rendesi ve birkaç damla portakal suyu, iri dövülmüş ceviz ve ince kıyılmış dereotu eklenip karıştırılır. Elmaların kapakları keserek çıkartılır, içleri oyulur. Kararmaması için limonlu suda bekletilir. Hazırlanan karışım elmaların içine doldurulur. Nar taneleri ve dereotu ile süslenip servis edilir.
Nurselin Mutfağı ELMA ÇANAĞINDA KEREVİZ SALATASI tarifi ve diğer tarifleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Nurselin Mutfağı ELMA ÇANAĞINDA KEREVİZ SALATASI Tarifi İzle
0 yorum:
Yorum Gönder